Meny Stäng

OM FÖRETAGET

Tre Kronor Fönsterrenoveringar AB är ett traditionellt företag som specialiserat sig på avancerad och traditionell fönsterrenovering av Stockholms äldre och historiska husbestånd, men renoverar och målar också självklart träfasader och entreprenader med modernare fönsterpartier från 70-talet och framåt.

Tre Kronor har sedan år 2000 genomfört entreprenader och uppdrag över hela Stockholm med nöjda kunder som resultat, vår interna utbildning sörjer för att våra hantverkare har all den kunskap och skicklighet som behövs för att ge våra kunder en dels positiv upplevelse av vårt besök men framför allt en väl genomförd entreprenad med kvalitet som bär in i framtiden.

Vi har arbetat med fönsterrenovering sedan slutet på 80-talet.
Efter alla år vet vi vad som krävs för att bli en skicklig hantverkare inom fönsterrenoveringsbranchen.

Fönsterrenovering innehåller flera olika traditionella hantverksdicipliner som snickeri, plåtsättning, måleri, glasmästeri samt ordning och reda.

Tre Kronors policy är att utföra sina åtaganden och entreprenader på ett professionellt och hantverksmässigt sätt.

Alla förfrågningar från mindre privata uppdrag till förfrågningar från konsulter och fastighetsbolag på hela entreprenader besvaras.

Tre Kronors motto ”FINIS CORONAT OPUS” (resultatet kröner verket) gäller inte bara snickeri, måleri och glasmästeri utan inbegriper hela vårt agerande gentemot alla som berörs av vårt arbete.